Metālizstrādājumi

Drukāt
Banner 1050x80

Jumta segumi, žogi, SIA, interneta veikals Buvniecibaletak.lv

Ātri un kvalitatīvi! 😊 👍
Dārzciema 60b, Rīga LV-1073
Jumti, jumts, metāla jumta segums, jumtu segumi, moduļu jumts, moduļa jumts, metāla moduļu jumts, jumta segums, metāla jumti, metāldakstiņi, moderno, retto, scandinavia, snap lock, centro, horizon, savanna, metāla jumtu elementu izgatavošana, jumta seguma materiāli, jumta materiāli, bratex, hanbud, dakstiņu profili, ssab, cinks, mētala

S Panel, SIA

Gustava Zemgala gatve 78-6, Rīga, LV-1039
siltumizolācija, termoizolācija, jumtu segumi, apdares materiāli, saldēšanas iekārtas, noliktavas, angāri, metālizstrādājumi

MMOM, SIA - KOKA MODUĻU MĀJU ražošana, tirdzniecība, būvniecība, uzstādīšana

"Priedes" , Saulkrastu pagasts, Saulkrastu nov. LV-2160
Moduļu mājas Koka moduļu mājas, Moduļu māju ražošana, koka moduļu māju tirdzniecība, koka moduļu māju būvniecība, koka moduļu māju uzstādīšana. Moduļu mājas, koka moduļu mājas, koka mājas, koka māja, brīvdienu māja, ģimenes māja, vasaras māja, atpūtas māja, māja ar loftu, koka paneļu mājas, koka karkasa mājas, koka saliekamās moduļu mājas, rūpnīcā

HugeHalls, SIA

Ulbrokas 44a, Rīga, LV-1021
pvc hall, angāri, tenta angārs, аngārs, noliktava, noliktavas, paviljoni, tenti, teltis, jumti, pvc angārs, angāru būve, konstrukcijas, celtniecības, montāža, projektēšana, nojumes, telts, pvc telts, tenta telts, angāri un paviljoni, siltināti angāri, pusapaļie angāri, tenta angāri cenas, sendvičpaneļu angāru cenas, pvc angāri, angāru,

Metāldekors, SIA

"Stars" , Bilskas pagasts, Smiltenes nov. LV-4706
Par uzņēmumu:

Ražošanas uzņēmums SIA "Metāldekors" uzsāka savu darbību 2008. gadā. Specializējamies metāla konstrukciju (vārti, žogi, margas u.c.) un to sastāvdaļu ražošanā, kā arī metāla būvkonstrukciju ražošanā. Tiek piedāvāti arī dažādi metālapstrādes pakalpojumi. Metālizstrādājumi. Katram projektam ir individuāla pieeja. Mūsu darba vadmotīvs ir kvalitatīvs darba rezultāts un apmierināts klients. 

Montage Pro Ltd, SIA, Dažādas sarežģītības montāžas darbi

Ulbrokas 44a, Rīga LV-1021
Apraksts:

Montage PRO ltd savu darbību sāka 2011. gada sākumā. Šajā laika posmā ir realizēti vairāki simti mazu (līdz 80m2) un lielu (6040m2) projektu dažādās valstīs, sadarbība ar visiem uzņēmumiem Latvijā. Komanda montē metāla konstrukcijas, skārda un PVC sendviču paneļus, kompozīta materiālu, betona pārsegumu, sienu paneļus, termo paneļus utt. Mūsu speciālisti veic kvalitatīvus betonēšanas darbus. Dažādas sarežģītības alumīnija/tenta konstrukcijas un angāru ražošana un montāža.

N.G.S., SIA, Birojs

Rātsupītes 11, Rīga, LV-1067
Metālapstrādes uzņēmums:

Uzņēmums ar ilgstošu pozitīvu pieredzi metālapstrādes un konstrukciju ražošanā piedāvā savus pakalpojumus. Individuāla pieredze vissarežģītāko uzdevumu izpildē.

 

Remdek, SIA

Vītoliņi, "Industriālais parks" , Valgundes pagasts, Jelgavas nov., LV-3017
Ražojam: ✓ Traktoru priekšējās uzkares ✓ Metāla kāpnes ✓ Nestandarta metāla konstrukcijas ✓ Individuāli pasūtījumi  Metālapstrādes uzņēmums:

Ražojam un pārdodam traktora priekšējās uzkares MTZ 80, 82, T40, Valtra, John Deere, Massey Fergu, FENDT, Case, Claas, Deutz Fahr, New Holland u.c. Celtspēja 1200 - 2400 kg. Pieņemam individuālus pasūtījumus. Iespējama piegāde.

MVS Project, SIA

Ogresgals, Liepu 42, Ogresgala pagasts, Ogres nov. LV-5041
Apraksts: SIA "MVS Project" ir uzņēmums, kas nodarbojas ar dažāda veida nožogojumu un vārtu tirdzniecību, ražošanu un uzstādīšanu. Pateicoties gadu gaitā uzkrātajai pieredzei, mēs spējam saviem klientiem piedāvāt vispiemērotāko risinājumu viņu ideju īstenošanai. Vārtu un žogu uzstādīšanu veicam visā Latvijā.

Ferro plus, SIA

Jaunolaine, "Mehāniskās darbnīcas" , Olaines pagasts, Olaines nov. LV-2127
Par uzņēmumu:

SIA "Ferro Plus" nodrošina pilna spektra metināšanas pakalpojumus. Varam palīdzēt sākot no idejas formulēšanas, projektēšanas, rasējumu uzlabošanas, līdz detaļu izgatavošanai. Nodrošinām augstāko kvalitāti gan individuālu pasūtījumu izgatavošanā, gan sērijveida ražošanā.

RM Seda, SIA

Sporta 2g, Seda, Valmieras nov. LV-4728
Par uzņēmumu:

SIA "RM SEDA" nodarbojas ar kūdras ieguves tehnikas ražošanu un tirdzniecību, kā arī sniedz metālapstrādes pakalpojumus. Strādājam Latvijā, kā arī uz eksportu.

PKRB, SIA

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Piedāvājums:: ✓ Profili jumtam ✓ Profili sienām ✓ Tērauda ēkas ✓ Jumtu aksesuāri Būvniecība:: Uzņēmums kā savu mērķi ir izvirzījis klientiem piegādāt kvalitatīvāko, kā arī ekonomiskāko produktu tirgū. Jumta un fasāžu materiāls tiek izgatavots no auksti velmēta tērauda, kas no abām pusēm pārklāts ar karsti cinkota 275 g / m2 cinka vai 150g/m2 no alumīnija un cinka slāņa, saskaņā ar standartiem EN 10346 un EN 10 143 . Tiek nodrošināta garantija un savlaicīga piegāde.

Telpa deko, veikals

Flotes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts:

Būvmateriālu veikals "Telpa Deko" darbojas jau vairāk nekā 10 gadus, kuru laikā ir iegūta stabila vieta tirgū, pastāvīgs klientu loks. Veikalā ir iespējams iegādāties ne tikai materiālus remontam un būvniecībai, bet arī mājokļa iekārtošanai nepieciešamās preces un mājsaimniecības preces.

Belmast, SIA

Višķu 21z, Daugavpils LV-5410
Metālizstrādājumi

Metalprof, SIA

Biķernieku 75-43, Rīga, LV-1039

Abataks, SIA

Jūdaži, Meldru 15, Siguldas pagasts, Siguldas nov., LV-2151
Izgatavo un pārdod metālizstrādājumus plašā sortimentā: caurules, profilus, velmējumus, leņķus, sietus, stiprinājuma detaļas. Transportēšanai un uzglabāšanai izgatavo dažāda biezuma metāla konteinerus. Iespējams pasūtīt un iegādāties dizaina priekšmetus no metāla, kaltās margas un reliņus, kamīna piederumus, žogus un vārtus.